Cercle Royal Concorde Philotaxe

Young Professionals

Het concept van de “Young Professionals” heeft het daglicht gezien begin 2011 op initiatief van enkele actieve, dynamische en professioneel actieve jongeren. Het betreft leden die jonger zijn dan 40 jaar.

Ze vormen een informele structuur binnen de Koninklijke Kring Concorde-Philotaxe en hebben als doel professioneel actieve jongeren te verzamelen binnen verscheidene professionele sectoren en dat op basis van regelmatige bijeenkomsten.

Deze sportieve, socio-economische of culturele activiteiten bevorderen de uitwisseling van kennis en professionele of sociale ervaringen tussen de diverse Leden en is vaak de basis voor een hechte vriendschap.

Via de verbintenissen van de Kring hebben de Leden de gelegenheid om actieve jongeren te ontmoeten in België en in alle uithoeken van de wereld dankzij de aangesloten Clubs.

“De Young Professionals hebben als doel actieve, ambitieuze en dynamische jongeren bijeen te brengen. Ze bieden de gelegenheid om hun ervaringen te delen en een netwerk op te bouwen zowel op privaat als professioneel vlak.

Deze hergroepering gebeurt met respect voor de grondbeginselen van de Kring en moet toelaten aan andere actieve jongeren om de Young Professionals te vervoegen en samen onze waarden te consolideren.”

This site is registered on wpml.org as a development site.