• Geschiedenis
  Geschiedenis

  Geschiedenis

  De Koninklijke Kring Philotaxe werd gesticht op 18 oktober 1819 op initiatief van enkele...
 • Contact
  Contact

  Contact

  Contacteer ons met al je vragen.

Welkom

De website geeft u een volledig beeld, niet enkel waar de Koninklijke Kring Concorde-Philotaxe voor staat, maar tevens wat hij bijbrengt voor zijn leden. De werking van de Kring wordt eveneens uitgelegd.

We stellen in detail het concept van de Business Class voor dat in 2010 werd gecreëerd alsook deze van de Young Professionals dat het daglicht zag in 2011. Beide concepten richten zich tot de Leden die professioneel actief zijn en hebben reeds een belangrijk aantal nieuwe leden verleid.

Ons doel is om steeds meer kwalitatieve activiteiten te organiseren.

Cercle Royal Concorde Philotaxe
 • Business Class

  De Business Class van de Koninklijke Kring Concorde-Philotaxe wenst zijn Leden een dynamiek te bieden voor en door zijn Leden die professioneel actief zijn om ervaringen te delen, een netwerk van contacten op te bouwen en een meerwaarde te creëren zowel op menselijk als op zakelijk en familiaal vlak.
 • Young Professionals

  De Young Professionals hebben als doel actieve, ambitieuze en dynamische jongeren bijeen te brengen. Ze bieden de gelegenheid om hun ervaringen te delen en een netwerk op te bouwen zowel op privaat als professioneel vlak.
This site is registered on wpml.org as a development site.